Dank je wel, beste bezoeker, om even op onze site langs te komen!

Wij hopen dat je het hier leuk vindt. Dat je de informatie die je zocht, gevonden hebt. Dat die informatie voldeed aan je verwachtingen. En dat we je dan misschien later terugzien. Of dat je nu al op zoek bent naar meer. Dan moet je zeker verder lezen.

Voor 2023 legden we ons zelf de doelstelling op om 50 000 bezoekers te laten kennis maken met Lean Leadership.

Dank je wel, beste bezoeker, om ons te helpen deze doelstelling te realiseren!

Maarten Bossers
Maarten

Wij geloven in slimme processen en sterk leiderschap !

De visie van Lean Leadership

Bij Lean Leadership geloven wij in goed presterende organisaties. Organisaties die erin slagen om hun bedrijfsprocessen efficiënt en effectief in te richten, hierin geholpen door een organisatiecultuur waarin elke medewerker telkens opnieuw zijn of haar beste werk kan en wil leveren.  

Echter, wij merken dagelijks dat dit een moeilijke oefening is. In heel veel organisaties loopt dit evenwicht mank. Beide domeinen zijn niet op elkaar afgestemd, of – erger nog – ze lopen elkaar in de weg. 

De consultants van Lean Leadership beschikken over de ervaring, de expertise en de kennis om mee te denken in beide domeinen, om bruggen te bouwen, om zowel top-down als bottom-up aan de slag te gaan. 

27 740

BEZOEKERS OP 31/12/2022

Wij willen zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met LEAN en LEADERSHIP. 

De missie van Lean Leadership

Wij doen dit o.a. door middel van consultancy, training, coaching en facilitatie. En dit zowel met beproefde methodes, als met innovatieve benaderingen in Lean en Leadership.

Tijdens deze verandertrajecten, klein en groot, gaan wij voor een pragmatische aanpak. Stap voor stap, rekening houdend met wat vandaag mogelijk is en uitgedaagd door wat morgen wenselijk is. 

Wij geloven in wat we doen. Dit betekent ook dat we zoveel mogelijk mensen willen informeren, inspireren en enthousiasmeren. Zo kunnen ze zelf aan de slag. In hun job, hun team, hun organisatie. 

Daarom maken we podcasts, geven we webinars, schrijven we artikels en delen we onze kennis.

We bereikten 27 420 mensen in 2022. 

Dit jaar leggen we die lat op 50 000 bezoekers.

De doelstelling van Lean Leadership
Caroline