Dank je wel, beste bezoeker, om even op onze site langs te komen!

Wij hopen dat je het hier leuk vindt. Dat je de informatie die je zocht, gevonden hebt. Dat die informatie voldeed aan je verwachtingen. En dat we je dan misschien later terugzien. Of dat je nu al op zoek bent naar meer. Dan moet je zeker verder lezen.

Dank je wel, beste bezoeker, om ons te helpen onze doelstellingen voor 2022 te realiseren!

Maarten Bossers
Maarten

Doelstelling 1: 20.220 bezoekers op de website

Wij willen zoveel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier laten kennismaken met LEAN en LEADERSHIP.

Daarom streven wij naar 20.220 bezoekers op deze website voor het jaar 2022. En daar ben jij eentje van. In 2020 haalde deze website (toen nog www.massaconsult.be) 2184 bezoekers. In 2021 waren dat er 7211. De doelstelling voor 2022 is met andere woorden uitdagend, maar wel realistisch.

Op onze site vind je een hele reeks artikels, podcasts, webinars, nieuwsbrieven en e-learningmodules over LEAN en LEADERSHIP. Het Lean Leadership Lab is het leerplatform dat al deze kennis samenbrengt.

Wij willen zoveel mogelijk mensen bereiken. We willen hen enthousiasmeren en inspireren zodat zij hun beste werk kunnen doen.

8412

BEZOEKERS OP 31/05

Doelstelling 2: 90 % Net Promotor Score bij onze tevreden klanten

Enerzijds ondersteunt Lean Leadership individuen en teams bij hun ontwikkeling door te coachen, te begeleiden en te faciliteren. Via het Lean Leadership Lab bieden we e-learnings aan, die je naar eigen smaak kan samenstellen en op eigen tempo kan doornemen.

Anderzijds focussen we ons op het begeleiden van projecten. Van het analyseren van een probleem, over het opstellen van een projectplan tot het implementeren van dit plan. En natuurlijk bieden we ook de nodige nazorg.

Lean Leadership streeft naar impact. Wij staan voor gedragen en duurzame oplossingen die de (weers)tand des tijds kunnen doorstaan. Oplossingen die het verschil maken, die de status-quo doorbreken.

Die impact meten we aan de hand van een Net Promotor Score, die we afnemen op het einde van elke opdracht. We gaan hier voor een score van 90 %. De klant komt op de eerste plaats.

95 %

NET PROMOTOR SCORE OP 31/05

Missie: Elkeen bewust maken van eigen kunnen

Veel medewerkers in organisaties hebben vaak het gevoel dat ze beperkt worden in hun doen en laten. En vaak zijn ze zich niet bewust van wat zij zelf bijdragen aan die organisatie. Of beseffen zij niet waar zij zelf het verschil kunnen maken.

Managers en leidinggevenden verwachten dan weer dat hun medewerkers meer initiatief tonen, meer verantwoordelijkheid opnemen en meer creativiteit tonen.

Kortom, iedereen is op zoek naar meer betrokkenheid.

Wij geloven dat dit mogelijk is. Wij geloven dat iedereen tot zijn recht komt in de juiste omgeving.

Daarom wil Lean Leadership medewerkers, teams en organisaties bewuster maken van:

  • hun kennis (= wat ze kennen);
  • hun vaardigheden (= wat ze kunnen);
  • hun passie en drive (= wat ze willen);
  • hun mogelijkheden (= wat ze mogen).

Lean Leadership ondersteunt hen bij het verder ontwikkelen van al deze eigenschappen. Zodat we samen een positieve omgeving creëren, waarin iedereen zijn beste werk doet.

De methodes, gedachten en filosofie van LEAN en LEADERSHIP gaan daarbij hand in hand!

LEAN is een managementfilosofie die maximale waarde voor de klant nastreeft en waarbij zoveel mogelijk verspillingen worden vermeden. Enkele bekende methodes: 5s of werkplekorganisatie, probleemoplossing, teamoverleg, KATA, just-in-time, …

LEADERSHIP is het beïnvloeden, inspireren en helpen van anderen om het beste van zichzelf te geven om zo tot echte resultaten te komen. We spreken dan over het ontwikkelen van visie tot instructies geven en delegeren. Over coaching en feedback tot conflictmanagement. Over talentontwikkeling naar groeimindset. Over afhankelijkheid naar durf en autonomie…

Visie: wij geloven dat je zelf het verschil kan maken!

Ook jij kan het verschil maken. Daar zijn wij rotsvast van overtuigd. Niet alleen voor je werk en je team. Maar ook in je privé leven. En, zelfs ruimer, voor de samenleving.

Hierbij willen wij jou, je team en je organisatie ondersteunen.

Caroline