Het is feest: de 50e podcastaflevering!

In aflevering 50 van de podcast “Lean & Leadership (in minder dan 22 minuten)”, spreken Maarten en Caroline over de toekomst van hun onderneming, Lean Leadership.

Beluister hier de podcast “Lean & Leadership (in minder dan 22 minuten)” met Maarten en Caroline.

De missie en visie van Lean Leadership

De missie van Lean Leadership is medewerkers met passie laten presteren! 

We geloven in het ontdekken van ieders potentieel. Wij dromen ervan elkeen te inspireren om in beweging te komen. 

Wat wij het liefst doen is mensen uitdagen en hen bewust maken van hun eigen mogelijkheden.

Onze visie is het begeleiden van bedrijven naar de ideale werkplek. Een werkplek waar medewerkers hun beste werk leveren en duurzame resultaten behalen. Door te focussen op slimme processen en sterk leiderschap, transformeren we organisaties en hebben we een positieve impact op individuen, bedrijven en de wereld als geheel.

Slimme processen en sterk leiderschap vergroten het welzijn van medewerkers, verhogen de kwaliteit, verbeteren de efficiëntie, drukken de kosten en maximaliseren de veiligheid.  

We geloven in een gestructureerde en concrete aanpak. Deze bestaat uit observatie, analyse, implementatie en evaluatie. We zijn de kritische metgezel die uitdaagt, confronteert en bij de les houdt, en die helpt om uit de dagelijkse routine te stappen. 

We geloven in samenwerking en het opbouwen van langdurige partnerships. Als objectieve sparringpartner helpen we bij het identificeren van de oorzaken van problemen en zoeken we mee naar oplossingen. 

Met onze jarenlange praktijkervaring in zowel procesoptimalisatie als leiderschap, spreken we zowel de taal van de werkvloer als die van de directiekamer. We volgen het ritme van de klant, waarbij we de dagelijkse realiteit niet uit het oog verliezen. 

Referenties

  • de podcast ‘Lean & Leadership (in minder dan 22 minuten)’, vind je op Spotify, iTunes en Google Podcasts;
  • het YouTube-kanaal van Lean Leadership, vind je hier.

< Vorige

Webinar # 11 : Hoshin Kanri in actie

Volgende >

Strategie bepalen met Hoshin Kanri

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons!

E-book Lean Leader in 7 stappen!

Download het e-book!