5s implementeren doe je zo!

Zoom-sessie | vrijdag 29 november 2024 | 12u – 13u

Ontdek in dit webinar hoe je de 5S-methode op een praktische en effectieve manier kunt implementeren binnen jouw organisatie. Hoe implementeer je de 5s methode, verhoog je het leiderschap en gebruik je technologie als bondgenoot?

In dit webinar laten Maarten en Caroline je stap voor stap zien hoe je deze Lean-techniek succesvol toepast, van de voorbereiding tot de daadwerkelijke uitvoering. Je leert hoe je werkplekken efficiënt organiseert, processen optimaliseert en blijvende verbeteringen realiseert.

Dit webinar biedt concrete handvatten en tips voor managers en teamleiders die streven naar een goed gestructureerde, georganiseerde en continu verbeterende werkomgeving.

Webinar 3

Dit webinar is bedoeld voor iedereen die in of met teams werkt.

Schrijf je nu in en leer hoe je met 5S een sterke basis kunt leggen voor een slimmere en productievere organisatie!

Lean Leadership organiseert om de twee maanden een gratis webinar. Op deze manier willen we zoveel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier laten kennis maken met LEAN en LEIDERSCHAP. Wij geloven dat ook jij het verschil kan maken. Voor jezelf. Voor je team of je omgeving.


Sprekers

Maarten Bossers
maarten@leanleadership.be
+32 485 17 46 01
Oprichter Lean Leadership

Caroline Massa
caroline@leanleadership.be
+32 497 50 77 83
Oprichter Lean Leadership

Wanneer?

vrijdag 29 november 2024
van 12.00 tot 13.00 uur

Adres

Deze sessie gaat online door. Het webadres volgt via mail.

Prijs

Dit webinar is gratis.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via onze mediakanalen kan worden gebruikt.


Interesse? Meld je aan!


Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons!