Onze werkwijze en diensten

Lean Leadership focust zich voornamelijk op industriële bedrijven die de laatste jaren een groei doormaakten. Groeien als onderneming is positief, maar enkel als de interne structuur op hetzelfde tempo mee volgt. Zowel je onderneming, als de maatschappij zijn continu in verandering. Evolueren jouw bedrijfsprocessen en leiderschap niet mee, dan kunnen er frustraties ontstaan zowel bij je medewerkers, als bij je klanten. Een verdere groei wordt afgeremd. 

Lean Leadership staat klaar!

Onze werkwijze

Als je met ons in zee gaat, starten wij steeds met een grondige probleemanalyse. We brengen de pijnpunten van je onderneming in kaart, observeren de situatie en gaan in gesprek met je medewerkers. Van daaruit starten we met een plan van aanpak. Volledig op maat van je onderneming en op basis van de beschikbare middelen, zoals tijd en budget.

In dit actieplan integreren we steeds de optimalisatie van je interne processen enerzijds, die van het leiderschap anderzijds. Wij laten beide facetten samenkomen, want beide elementen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op die manier gaan we écht een verschil maken voor jouw onderneming.

We starten met een grondige probleemanalyse
Transparante en nauwe samenwerking

Ons team bijt zich vast in jouw bedrijf

Transparante en
nauwe samenwerking

Veranderingen implementeren doen we niet op ons eentje, maar in continue samenwerking met jou. Gedurende het volledige traject toetsen we voortdurend met je af en dit aan de hand van open en eerlijke communicatie. Processen bijsturen doen we steeds stap voor stap, waarna we deze grondig evalueren en indien nodig bijsturen. Afhankelijk van het traject, zijn onze mensen regelmatig aanwezig op de werkvloer, want op die manier ervaren we het best waar de pijnpunten zich bevinden, hoe zaken opgepikt worden en of ze effectief werken.

Ons team bijt zich met andere woorden vast in jouw bedrijf, optimaliseert zaken in nauwe samenwerking, en laat pas los als de veranderingen écht doorgevoerd worden en werken. Klaar voor de volgende stap?

Contacteer ons en ontdek wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen!

Neem ook zeker een kijkje bij onze activiteiten, en ontdek onze podcasts boordevol interessante info.

E-book Lean Leader in 7 stappen!

Download het e-book!